twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Friday, April 23, 2010

Website Puteri UMNO Hulu Selangor menghina al-Quran

Klik imej untuk view lebih baik



Aku sengaja mencarik maklumat mengenai puteri UMNO Hulu Selangor.Terjumpa website diorang yang tak update.

Ini link tersebut:Puteri UMNO Hulu selangor

Dalam satu artikel yang ditulis berkenaan kecaman terhadap Anwar Ibrahim baik dengan yahudi Zionis.Tulisan yang ditulis pada 30 Mac 2008.Aku tak pusing pasal tulisan ini.

Yang aku duk ambik pusing,ayat al-Quran surah al-baqarah:120 yang di copy paste entah dari sumber mana.

100% tunggang terbalik.Bercalaru!Sejak bila al-Quran dibaca dari kiri ke kanan?Tapi terjemahan dia berbahasa Melayu elok pulak susunan kiri ke kanan.Utusan Melayu yang bertulisan jawi pun rasanya tak penah buat salah macam ni.

Ini bukan perkara main-main.Ini la masalahnya bila Puteri UMNO belajar agama setakat haid,nifas,haid,nifas,tayamum,mandi wajib.Puteri UMNO ni elok mengaji sampai abis dulu baru boleh ulas ayat al-Quran.Al-Quran pun nak di-PPSMI kan ke?

2 comments:

AzamDin said...

cayalah bro.....ahaha puteri umno memang sesat..ko go dekat sini..mawarberduri.. ahahaha lagi tah hape2..aku baru je lepas ajak bergaduh ngn dia..maklumlah..pompuan..senang nak dikacau.. ahahahaha...

setakat isu ni..yang pakatan rakyat dapat coverage Israel.. alahai..biasa la..berita tv kita pun amik tahu pasal politik Israel....kira yang berita pasal politik Malaysia kat web israel tu sama la yang dia amik tau hal ehwal Malaysia..takkan la plak terus buat cerita yang Anwar geng ngn yahudi.. ahahahhahaa.,..puteri umno memang bodoh.. ahahahaha

Anonymous said...

Puteri UMNO Hulu Selangor bukan saje jahil agama, bahkan jahil IT dan jahil guna 'microsoft word'..

Kalau x ada software yg boleh baca arabic word memang jadi macam tu. Tunggang langgang,

Kalau dah kelam kabut nak menuduh orang, mcm tu lah jadinya.. x sempat check typing error.